Élet-Stílus

Teszári Nóra újra tud örülni a karácsonynak

Teszári Nóra (Teszári Nóra)
Teszári Nóra (Teszári Nóra)

A 8:08 Minden Reggel műsorvezetője nehéz éveket tudhat maga mögött. Mostanra azonban sikerült újjáépítenie családját.

 

Teszári Nórának egy időre megfakult a gyerekkori karácsonyok csillogása, mert néhány évvel ezelőtt épp az ünnep idején döntött úgy két gyermekének apja, hogy elköltözik a családtól.

“Természetesen a következő karácsony nem volt könnyű, hiszen a gyerekekben és bennem is leginkább ezt az emléket idézte fel. De már ez is a múlt: sok idő eltelt azóta, és mindannyian megszoktuk az életünk új ritmusát, kialakultak új szokásaink.


Kép forrása: RTL Klub

Ráadásul tavasszal belépett az életembe az a férfi, akit Zorka és Dusán is a páromként fogad el. Andrásnak is van egy tündéri kisfia, akit nagyon szeretnek az enyémek, és alig várják mindannyian, hogy az ünnepek alatt is sok időt töltsünk együtt.

Az új felállásban ez lesz az első karácsonyunk, vagyis csak most alakítgatjuk, hogyan lesz a legjobb mindenkinek. Az biztos, hogy Szenteste a gyerekeim édesapja is átjön az ajándékbontogatásra, és arra is ügyelünk majd, hogy a családból lehetőleg mindenkivel találkozni tudjunk. Három nap “kimenőt” is kapunk Andrással, a szünidő többi részét pedig a gyerekekkel töltöm.” – mesélte Nóra a Hír24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik