Élet-Stílus

Diákjai kergették halálba a szexvideóban szereplő igazgatót

Az iskola vezetője öngyilkos lett, miután telefonnal felvett intim együttléte felkerült az internetre.

Tragikus vége lett egy igazgató és egy matematika-tanárnő szerelmi afférjának egy maribori iskolában.

A szlovéniai város egyik szakközépiskolájában néhány diák félreérthetetlen helyzetben találta a 41 éves Drago Kameniket és 45 éves kolléganőjét, Manja Merteljt. A tanulók az egyik tanteremből kiszűrődő zajokra lettek figyelmesek, amiből először arra következtettek, hogy diáktársaik aktusa zajlik odabent, de a szobába benézve az igazgatójukat – aki egyébként házas és két gyermek édesapja – kapták rajta a matematika-tanárnővel. Az ajtórésen át felvették a jelenetet, majd kiposztolták egy közösségi oldalra.

Az igazgató először perrel fenyegette a diákokat, majd arra hivatkozott, hogy a videó hamisítvány. Erre a képek mellé valaki beírt egy megjegyzést, miszerint további felvételekkel is rendelkeznek, amelyeken világosan kivehető a tanár arca. A kommentben az is olvasható, hogy a diákok szerint a gyűrűjéről így is mindenki felismeri az igazgatót, és valószínűleg senki nem kételkedik a képek eredetiségében és abban, hogy kik a videó szereplői.

A pedagógus nem sokkal később öngyilkosságot követett el. Az iskolában hajtóvadászat indult a felvételeket nyilvánosságra hozó diákok ellen.


Fotó: filternet.si

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik