Élet-Stílus

Kutyáit is megajándékozza Kustánczi Lia

A szexi DJ karácsonykor kutyáit is ünneplőbe öltözteti és megajándékozza. Állítólag úgy szaladgálnak a fa körül, mint a rosszcsont kisgyerekek.

Kustánczi Lia imádja a karácsonyt, mivel mint mondja, ilyenkor minden lelassul, a házak megtelnek békével és szeretettel. A lemezlovasként dolgozó playmate számára egészen különleges lesz az idei ünnep.

“Tíz éve nem töltöttem a karácsonyt a nővéremmel, de most sikerült megszerveznünk. Nagyon várom már hogy újra együtt legyünk szentestén, idén egy fellépés miatt együtt utazunk külföldre vele és a kutyákkal. Ami biztos, hogy a klasszikus karácsonyi menü nem marad el. Nagyon szeretek főzni, az elmúlt években mindig én csináltam a libamájat, ami a mi családunkban karácsonykor kötelezően a menü része” – mondta a Hír24-nek Lia, akinél a háziállatok kitüntetett figyelmet kapnak ilyenkor.


Kép forrása: Facebook 

“Nálunk karácsonykor a kiskutyáim is felveszik az ünneplőruhát és ők is kapnak ajándékot. Olyanok, mint a gyerekek, lázban égve önfeledten szaladgálnak a karácsonyfa körül” – árulta el a szexi híresség, aki december végéig minden egyes napra vállalt fellépést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik