Élet-Stílus

Ne csak a lelkét öltöztesse ünnepi díszbe!

karacsonyi-pulcsi(960x640).jpg (pulóver, karácsony, )
karacsonyi-pulcsi(960x640).jpg (pulóver, karácsony, )

A testét, sőt az autóját is átjárhatja a karácsony, mindent lehengerlő szelleme.

Hiába minden ellenállás, elérkezett a szeretet ünnepét hagyományosan felvezető áruházi közelharcok időszaka. A következő hetekben jobb beolvadni a karácsonyi hangulatban tobzódó tömegbe. Akkor is, ha semmi kedvünk hozzá: az ellenállás hasztalan. Sokkal jobb, ha még idejében elkezdjük bizonygatni embertársainknak, hogy lelkileg kiegyensúlyozott, egészséges emberként elragadtatva rajongunk az ünnepekért. Kezdjünk el például karácsony tematikájú kötött pulóvereket hordani, melyek a tapasztalatok szerint, minél randábbak, annál jobbak.

De ne álljunk meg itt! Azért, hogy már messziről látsszon, mennyire átjár minket a karácsonyi szellem, öltöztessük be az autónkat is!

Ezzel roppant egyszerű, de ötletes, egy piros golyóból, és két plüssagancsból álló szettel bármilyen autót ünnepi hangulatúvá varázsolhatunk. Figyeljük csak meg milyen előnyökhöz juttat majd bennünket a bevásárlóközpontok parkolóhelyeiért folyó harcokban. A rénszarvasnak öltöztetett járművünkkel talán még a tilosban parkolást is megkockáztathatjuk! Hiszen, állítólag a parkolóőr és a közetrületfelügyelő is ember, s ha így van biztos nem lesz szíve büntetést kiszabni egy cuki jelmezbe bújtatott autóra.

A teljes hatás kedvvért rénszarvasos autónkhoz, magunknak vegyünk manósapkát, és lehengerlőségünk biztos tudatában figyeljük embertársaink reakcióját!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik