Élet-Stílus

Antal Timi adni is, kapni is nagyon szeret

Az X-Faktorban feltűnt énekesnő a hagyományoknak megfelelően ünnepli a karácsonyt, és idén még a pihenésre is sikerül időt szakítania.

Antal Timi idei karácsonya kicsit más lesz, mint az eddigiek, hiszen első ünnepük lesz párjával közös otthonukban. Az énekesnő a Hír24-nek elmesélte, hogyan oldják meg, hogy mindkettőjük családjával elég időt tölthessenek.

“Bevallom őszintén, hogy az ünnep előtti készülődést annyira nem szeretem, mert mindig nagy bajban vagyok az ajándékvásárlással. Az ajándékok beszerzését általában utolsó percre hagyom, viszont most picit másképp lesz, ugyanis így, hogy Sanyival összeköltöztünk, nyilván az ő családjával és az én családommal is szeretnénk ünnepelni. Szenteste a párom családjával vagyunk, aztán másnap utazunk Erdélybe, ahol együtt van a család, este pedig elmegyünk bálba, ahol általában a testvérem zenél, így még jobb tud lenni a party” – mondta el Timi, akinek kedvenc ünnepe a karácsony, és gyerekkori emlékeire is szívesen gondol vissza.


Kép forrása: Just Creative 

“Egészen addig, amíg otthon éltem a szüleimmel, általában ugyanúgy zajlottak a karácsonyi ünnepek. Összegyűlt a család, este elmentünk templomba. Nagyon sokszor énekeltem és szerepeket vállaltam, aztán pedig eljött az ajándékozás ideje, utána pedig a fiatalokkal mindig elmentünk kántálni, így ért véget a Szenteste. A mi családunk mindig is őrizte a hagyományokat, ezért a töltött káposzta, a sültek, finom húsleves, illetve rengeteg mézes-mázas sütemény nélkül nem is tudjuk elképzelni az ünnepet. A karácsonyban egyébként az ajándékozás számomra az a pillanat, ami mindig a gyerekkoromat idézi fel. Imádtam mindig adni és kapni is. Ha valaminek nagyon örültem, visítottam, sírtam” – meséli nevetve Timi, aki idén a munkát is hanyagolja kicsit az ünnep kedvéért, és rajongóit is erre biztatja.

“Az idei karácsonyt szeretném teljes mértékben a szeretteimmel tölteni, ezért nem vállaltam munkát, csak szilveszter éjszakára, így ki tudom élvezni az ünnepet, illetve tudok picit pihenni a sok fellépés után.
Azt pedig csak javasolni tudnám mindenkinek, hogy ne hagyják utolsó percre az ajándékvásárlást, mert abból még akár baj is lehet, és mindenképp próbáljanak minden együtt töltött percet kihasználni a családjukkal, hiszen ők a legfontosabbak!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik