Élet-Stílus

„Szerelmem, nyugodj meg, nemsokára megyek utánad…”

idos-par(210x140).jpg (idős pár, )
idos-par(210x140).jpg (idős pár, )

Egy nappal azután, hogy elköszönt haldokló feleségétől, belehalt a gyászba az idős férj.

Azután, hogy 77 éves felesége, Patricia kórházba került, George Pitman úgy döntött, egy percre se hagyja őt magára. „Noha ő maga sem volt egészséges, sőt, az orvosai szerint kritikus volt az állapota, egy percre sem mozdult anyánk ágya mellől” – mondta a Daily Mail című brit lapnak a házaspár második gyermeke, az 53 éves Angela.


Képek forrása: Daily Mail 

Mint kiderült, Patricia, akinek hetekkel korábban egy rutinvizsgálaton árnyékot találtak a tüdején, halálos beteg. Férje, George, akihez 55 évvel korábban ment hozzá egy vakrandit követően, egy percre sem tágított a betegágya mellől. „Az utolsó pillanatokban is ott volt mellette, szinte szünet nélkül beszélt hozzá. Anya halála előtt azt súgta neki: Nyugodj meg szerelmem, nemsokára megyek utánad.”

Az ígéretét George egy nappal később be is tartotta: 24 órával azután, hogy elköszönt haldokló feleségétől, szívelégtelenségben meghalt. „55 éven keresztül elválaszthatatlanok voltak, szinte magától értetődő volt, hogy ha menniük kell, arra az útra is együtt indulnak” – nyilatkozta könnyek között Angela, aki elárulta, amikor édesapját mellkasi fájdalmakkal kórházba szállították, egy Patricia nevű ápolónő viselte gondját.

 

„Mikor kiderült, hogy az ápolónőt ugyanúgy hívják, mint anyát, apa megnyugodott. Olyan volt, mintha anya küldte volna a nőt, hogy legyen ott vele az utolsó pillanatokban” – tette hozzá a lány, majd hozzátette, elválaszthatatlan szüleit egy közös temetési szertartás során, közös sírban helyezik örök nyugalomra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik