Élet-Stílus

Szexelni ment az orvos a szülés alatt – felfüggesztették

A sebésznek állítólag nem ez volt az első olyan esete, amikor faképnél hagyta egyik páciensét.

A 42 éves új-mexikói sebész engedélyét egyelőre csak a vizsgálat végéig függesztették fel, de már szinte biztos, hogy ezt követően sem kapja majd vissza. Dr. Christopher Driskillről ugyanis az eljárás során kiderült, az utóbbi években meglehetősen szabadon értelmezte orvosi hivatását. Több tanú is állítja, hogy az orvos rendszeresen ivott, de nemcsak a konzultációk, hanem még a műtétek előtt is.

A gyanú szerint Driskill emellett rendszeres szexuális kapcsolatot tartott fenn pácienseivel, ezeket a viszonyokat pedig olyannyira komolyan vette, hogy alkalmanként még a műtétekről is elfeledkezett miattuk. Néhány hónapja például egy sürgősségi császármetszés csúszott csak azért, mert a stáb hosszú órákig képtelen volt megtalálni Driskillt. A kismama és újszülöttje csak a szerencsének köszönhette, hogy nem lett komoly bajuk- számolt be a KRQE amerikai rádiócsatorna.

 
Kép forrása: New York Daily News 

Az orvos ügyét tárgyaló bíróság a múlt héten „a társadalomra veszélyesnek” titulálta az orvost, akit végül azután állítottak pellengérre, hogy az általa vezetett utolsó szülésen egész egyszerűen faképnél hagyta páciensét. Mint később kiderült, az orvos azért nem ért rá a szülés végéig ott maradni, mert randevúja volt az egyik páciensével, akivel a gyanú szerint a kórházban le is feküdt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik