Élet-Stílus

Öngyilkos lett, mert meghalt a lova

A 42 éves nő képtelen volt elviselni a gondolatot, hogy négylábú barátja nélkül kell továbbélnie.

Egy nappal azután, hogy a súlyos beteg, húsz éves lovat elaltatták, holtan találták 42 éves gazdáját Stephanie Leest is. A 42 éves, egyedülálló brit asszony fejbe lőtte magát, mert képtelen volt elviselni a tudatot, hogy innentől kezdve a legjobb barátja nélkül kell élnie. „10 éve éjt nappallá téve gondozta azt a lovat. Belebetegedett a tudatba, hogy el kell engednie” – nyilatkozták Stephanie szülei a brit Daily Mail című lapnak.

A szülők az interjúban azt is elmondták, lányuk azután fordította minden figyelmét Jake-re, hogy másik lovát, Elliotot elaltatták. „Minden szabadidejét az istállónál töltötte. Amikor Jake egészségi állapota megengedte, kilovagolt a barátaival. Csakhogy az utóbbi másfél évben erre már nem volt lehetősége, mert a lova szinte folyton beteg volt.”


Kép forrása: Daily Mail 

Mint kiderült, a tragédia előtt nem sokkal Jake-et megműtötték: az állatorvos abban bízott, hogy a beavatkozás helyreteszi majd az állat megromlott egészségi állapotát, de Jake az első napok bíztató eredményei után egyre rosszabbul lett. Néhány napja vált biztossá, hogy el kell altatni.

„A barátai, akikkel Jake emlékére akart kilovagolni azon a helyen találták meg a testét, ahol a lovat eltemették. Kétség sem férhet hozzá, hogy együtt akart lenni vele” – mondják a szülők, akik szerint lányuk reakciója egyfelől szép, ám másfelől teljesen érthetetlen. „Össze vagyunk törve, hiszen Stephanie olyan fiatal volt még. Előtte volt az élet” – tették hozzá.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik