Élet-Stílus

Kirúgták, mert nem akart főnöke szeretője lenni

Az 53 éves szerelő azt mondja, a főnöknője nem csak őt, de barátnőjét is rendszeresen zaklatta.

„Az ügyfelem rettentő bátor, hogy ebben a kényes szituációban, ahol nyilvánvalóan az állása volt a tét, ki mert állni magáért” – nyilatkozta a The New York Postnak az 53 éves Robert Inchierchiro ügyvédje. David Rosenberg azt is hozzátette, az utóbbi időben egyre nő az olyan eseteknek a száma, ahol a főnöknő az, aki szexuálisan zaklatja alkalmazottait.

Robert Inchierchiro, aki egy felsőfokú szakiskolában dolgozott karbantartóként is közéjük tartozik. Mint mondja, főnöknője többször is egyértelművé tette neki, hogy „jó nála”, de mivel nem akart szerelmi viszonyba bonyolódni vele, mindig kedvesen hárított. A főnökasszony, Lisa Rice viselkedése állítólag azután változott meg, hogy Robert megismerkedett és járni kezdett a vele egykorú könyvtárossal, Vanessával.


Kép forrása: Thinkstock 

Robert elmondása szerint az 50-es éveiben járó, egyébként házasságban élő Rice ezután többször meglátogatta barátnőjét a könyvtárban, ahol dolgozott és követelte tőle, hogy hagyja el a férfit. Miután ez nem történt meg, Rice más módot eszelt ki arra, hogy megszerezze magának Robertet: egy céges rendezvényre invitálta, ahova Robertnek kellett volna őt elvinnie.

A szerelő nemet mondott, és visszautasította a nőt akkor is, amikor az elment a lakásához, hogy személyesen győzze meg. Robert a következő héten jelentette Rice felettesének a zaklatást, aminek eredményeképp a férfit kirúgták az állásából. A szerelő azért fordult a bírósághoz, mert szeretné, ha a hozzá hasonló cipőben járó férfiak tanulnának az esetéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik