Élet-Stílus

Elvágta a karját, belehalt a hatszoros nagymama

A 60 éves nő akkor vágta meg a karját, amikor elesett az autófeljárójukon.

Noha az eset négy évvel ezelőtt történt, a 60 éves Suzanne Gardner özvegye, Colin, csak most határozott úgy, hogy peres úton keresi igazát a brit egészségbiztosítóval szemben. A férfi ugyanis biztos benne, hogy az orvosok megmenthették volna feleségét, ha időben kezelni kezdik. Csakhogy Suzanne-t órákig váratták, mielőtt megvizsgálták, és mire kiderült, mi baja, már késő volt.

Az idős asszony karját ugyanis a sérülést követően húsevő baktérium támadta meg, és mire kezelést kaphatott volna, a szervezetét támadó toxin már annyira szétterjedt a szervezében, hogy nem tudták őt megmenteni. „Teljesen hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténhet. Egy ártatlan balesetnek tűnt az egész” – magyarázza Colin, aki még most sem dolgozta fel imádott feleségének elvesztését.

 
Kép forrása: Daily Mail 

„2010 karácsonya előtt történt. Suzanne épp hazatért a vásárlásból, amikor megcsúszott a feljárón és elesett” – mondja, majd hozzáteszi, a kis vágásnak a karját akkor még egyikük sem tulajdonított jelentőséget. „Amikor másnap felkeltünk, egész testében reszketett, és fájlalta a karját, de nem akart orvoshoz menni. Azt gondolta, egyszerű influenzája van.” Csakhogy az asszony fájdalmai később sem csökkentek, sőt, egyre erősebbek lettek, így másnap bement a kórházba.

„A felvételen elmondta, hogy elviselhetetlen fájdalmat érez a karjában, ennek ellenére hosszú órákig kellett várnia, mire sorra került” – idézi fel a tragikus eseményeket Colin. „Mikor az orvos végre megvizsgálta, kiderült, hogy húsevő baktérium támadta meg a sebét, és hogy a betegség túlságosan előrehaladott ahhoz, hogy segíteni tudjanak. Néhány nappal karácsony előtt meghalt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik