Élet-Stílus

Pókembernek adta ki magát haldokló kisfia szülinapján

Az agydaganatban szenvedő kisfiú végig elhitte, hogy tényleg a kedvenc hősével beszélget.

Jayden a napokban lett öt éves; a Dél-Angliában élő kisfiú a nagy napon a kedvenc akcióhősével találkozhatott. Valószínűleg élete legszebb ajándékát kapta – sajnos nem kizárt, hogy élete utolsó születésnapján.

Jayden agydaganatban szenved, a betegséget nem sokkal azután diagnosztizálták, hogy a kisfiú betöltötte a négyet; akkor az orvosok azt mondták, hogy a kisfiúnak legfeljebb egy éve lehet hátra.

Azóta családja – érthetően – minden napját különlegessé szeretné tenni; az ötödik születésnapjára pedig egészen speciális meglepetéssel készültek. Jayden apukája, a 32 éves Wilson beöltözött Pókembernek. Azt mondta, hogy elmegy vásárolni, valójában azonban otthon volt, és a fiúcska kedvenc hősének jelmezét öltötte magára.

Mivel az apuka szabadfutás/parkour-specialista (akrobatikus ügyességi sport), ezért nem okozott neki nagy erőfeszítést, hogy az emeletről leugorjon, mintha az égből pottyant volna fia elé.

Az apa a Today.com-nak elmondta: a kisfiú mit sem sejtett abból, hogy valójában apukája van a jelmezben (aki egy kis amerikai akcentust is bevetett), pedig még a videón látható jelenetek után fél órán át beszélgettek Jayden szobájában, és ő büszkén mutatta meg Pókember-kollekciója legszebb darabjait.

Fantasztikus volt úgy megölelni Jaydent, hogy ő a kedvenc akcióhősét „ölelte vissza” – nyilatkozta az apa. A kisfiú szemében végig a meglepettség és a boldogság tükröződött. Wilsonnak pedig az álma teljesült azzal, hogy „elhozta” a Pókembert kisfiának.

Amikor az apa „hazaért a vásárlásból”, Jayden lelkesen mesélte neki, hogy hihetetlen vendég járt náluk. A terv tökéletesen bevált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik