Élet-Stílus

Az SMS-ben szakító fiún röhög a fél internet

Bobo hat pontba szedte, hogy mi idegesítette legjobban a barátnőjében.

Az utóbbi napokban az internet egyik legkedveltebb megosztott tartalma egy SMS. Egy szakítós SMS.

Már önmagában a tény, hogy valaki rövid szöveges üzenet formájában jelenti be párjának, hogy a továbbiakban nem számít a társaságára és a szolgáltatásaira… hát… elég abszurd.

Főleg, ha valaki az SMS-ben pontokba szedi a szakítási indokait.

Főleg, ha mindezt úgy teszi, hogy még két hónapja sincs együtt a párjával.

Na, ezért osztják őrülten ezt az SMS-t. Egy „Bobo” becenevű 30 éves (!) férfitól származik a parádés üzenet, (ex)barátnőjének neve nem ismert, csak azt tudjuk, hogy Sydney-ben él. A búcsúszövegben Bobo hat pontban foglalta össze, melyek voltak párjának azon tulajdonságai, amelyek lehetetlenné teszik a további együttlétet. A felhozott indokok nem kevésbé (tragi)komikusak, mint maga a szakítás módja.

Máris az első pontban kifejti a – vélhetően legkomolyabb – problémáját: a hölgy nem állította át Facebookon a státuszát „Kapcsolatban”-ra. Aztán nehezményezi, hogy a lány nem vonja be különböző dolgokba (mint például az az esküvő hétvégén, ahová neki kellene elkísérnie). A harmadik pontban azt mondja, hogy számára nagyon kellemetlen volt, hogy barátnője gorombán bánik a macskájával (mármint Bobó cicájával).

A 4. pont, hogy a lány nem úgy osztotta be az idejét, hogy a barátja prioritást élvezzen – pedig rá több időt kell fordítani. Az ötödik gond: a párja sajnos sokat káromkodott, ami nem illik úrinőkhöz. És végül: a lány nem volt hajlandó beszámolni arról, hogy korábban hány partnerrel érintkezett szexuálisan; és így sajnos felmerül a gyanú, hogy ez a szám nagyobb háromnál, ami viszont elfogadhatatlan lenne.

Bár a lány tudott volna védekezni (hogy az esküvőre azért nem vitte el, mert már hónapokkal korábban kapta a meghívást, vagy hogy azért nem barátkozott a cicával, mert allergiás a macskaszőrre), de nem válaszolt az SMS-re; inkább csak jót szórakozott rajta. Továbbküldte egy barátnőjének, aki pedig kitette a twitterre. A szakítólistát azóta több mint 18 ezren osztották meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik