Élet-Stílus

A férje temetése előtti napon tudta meg, hogy terhes

A 35 éves özvegy és férje korábban hét évig hiába próbálkozott a gyermekvállalással.

„Nem így akartam… Nem özvegyként akartam életet adni a közös gyermekünket” – sírta el magát Kristy Kirchner legfrissebb Youtube-videójában. A harmincas éveiben járó brit asszony azóta készít kis videókat, mióta férjével úgy döntöttek, éveken át tartó eredménytelen próbálkozás után, belevágnak a mesterséges megtermékenyítéses kezelésekbe.

 
Képek forrása: Facebook 

„5 nappal azután, hogy az orvosok beültették az első embriókat, Royce súlyos autóbalesetet szenvedett. Belahalt” – teszi hozzá, majd elárulja, férje otthonuktól alig tíz percnyire egy fának csapódott és szinte azonnal meghalt. „A temetés előtti napon derült ki, hogy a beültetés sikeres volt, és hogy gyermeket várok, de most még képtelen vagyok örülni neki” – vallja be, majd hozzáteszi, sokáig vívódott, beszéljen-e búcsúbeszédében születendő gyermekükről.

 

„Végül vettem egy nagy levegőt, és úgy döntöttem beszélek a babáról az összegyűltek előtt” – mondja, majd hozzáteszi, azért döntött így, mert ez volt az utolsó alkalom, hogy férje egyáltalán jelen lehetett a bejelentésnél. „Biztos vagyok benne, hogy érezte, hogy sikerült… A halála előtti napokban, a beültetés után szinte állandóan a hasamat puszilgatta, és azt mondogatta, mindkettőtöket nagyon szeretlek. Nem kellett neki teszt, hogy tudja, apa lesz.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik