Élet-Stílus

Új trend: ingyenes spermadonor-szolgáltatás

Vannak férfiak, akik örömmel lefekszenek több száz vadidegen hölggyel; meglepő, igaz?

Az ABC News 20/20 című műsorának következő adásában olyan férfiakat mutatnak be, akik magukat spermadonorként hirdetik az interneten.

Az egyik megszólaló, egy bizonyos Joe nevű úr, kettős életet él. Elmondása szerint, ahogy Clark Kentnek is van egy Superman-élete, úgy neki is van egy alternatív világa, és erről környezetében senki sem tud – így felesége és három tinédzserkorú gyermeke sem. Természetesen nem vállalta arcát és igazi nevét a nyilatkozat során, a riportban Joe-ként hivatkoznak rá.

A sikeres internetes vállalkozást működtető férfi elmondta: hét éves spermadonori karriert tudhat maga mögött, ügyfelei olyan nők, akik a bürokráciát megkerülve és a pénztárcájukat kímélve (akár ezer dollárt is spórolhatnak, ha nem spermabankhoz fordulnak) keresnek megoldást a megtermékenyítésre. Merthogy Joe – és a riportban megszólaló többi szakember – ingyenesen nyújtja a szolgáltatást. Van, aki már több száz gyermek megszületéséhez járult hozzá. Joe számításai szerint mintegy 30 sikeres beavatkozáson van túl, így (ha nem is hivatalosan, de) harminc gyermeke van a világban.

A kliensekkel rövid internetes ismerkedés után találkozik és vagy „leszállítja” a spermát a mesterséges megtermékenyítéshez, vagy pedig hagyományos, természetes úton járnak el: ilyenkor ügyfelével úgynevezett szeretkezésre kerül sor. Arra mindig kínosan ügyel, hogy a meddő nőknek ne kínálja a szolgáltatását, de hogy ezt (mármint a meddőséget) ő hogyan állapítja meg, az sajnos nem derül ki az előzetesből.


Kyle Gordy gyerekként – és napjainkban. Forrás: facebook.com/kyle.gordy.12

A műsorban szerepel olyan férfi is, aki arccal-névvel vállalta a megszólalást. Kyle Gordynak hívják, 23 éves, és Facebook-oldalán hirdeti a szolgáltatását. Itt kiderül, hogy már gyermekként is helyes volt, a családja tele van mérnökökkel és tudósokkal, és az ő IQ-szintjére sem lehet panasz – genetikailag tehát kiváló szolgáltató. Ráadásul nem iszik, nem dohányzik, nem kávézik és csak olyan ételeket fogyaszt, amelyek kedvező hatást gyakorolnak spermája minőségére. Ő is ingyen fekszik le klienseivel, és szintén örömmel tölti el a lehetőség, hogy rengeteg utódja születhet – még ha nem is fogja ismerni őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik