Élet-Stílus

A férj legjobb barátja buktatta le a hűtlen feleséget

Videóra vette, ahogy legjobb barátja felesége egy pultossal csókolózik.

Még csak néhány napja került fel a Youtube-ra, de máris több millióan látták azt a videofelvételt, ami rövid úton vetett véget egy – állítólag meseszép – házasságnak. A felvételt, aminek elején jól látszik, hogy a szégyenkező feleség, Nina a pultos öléből kecmereg ki, a férj legjobb barátja, egy bizonyos James készítette.

A videóhoz mellékelt leírásból kiderült, Jamest a férj kérte meg, hogy kémkedjen szerelme után, mert egy ideje úgy vette észre, hogy furcsán viselkedik. James így is tett, majd mikor leleplezte az asszonyt, nekitámadt. A videón jól hallható, hogy azt kérdezi tőle: „Nina, mi folyik itt? Ki ez a fickó? Nekem nem úgy tűnik, hogy ez a férfi a férjed lenne.”

James a leleplezés után még vált néhány szót a szeretővel is, aki – hogy ne ismerhessék fel az arcát – maga elé tartja mobiltelefonja vakuját, majd magára hagyja a párt. A videó természetesen eljutott a féltékeny férjhez is, aki a leírás szerint, miután megnézte a filmet, azonnal kiadta a feleség útját: mindössze egy napot adott neki arra, hogy összecsomagoljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik