Élet-Stílus

„Nekem vannak a leghosszabb melleim a világon”

Az 51 éves nő 69 kilót fogyott, hogy teherbe eshessen. Azóta képtelen kibékülni a külsejével.

A The Shameless (magyarul Szégyentelenek) című amerikai sorozat színésznője, Tina Malone néhány napja az ITV This Morning című műsorában tette a meglepő kijelentést, miszerint neki vannak a világon a leghosszabb mellei. „Olyan hosszúak, hogy nyugodtan a derekam köré tekerhetném őket, mint egy övet” – nyilatkozta, majd hozzátette külseje azután változott meg, hogy közel 70 kilót fogyott.

„Persze valójában nem a melleim érnek le a derekamig, csak a hasamon megnyúlt bőrre hivatkozok így, ami a fogyásom után maradt rajtam” – árulta el, majd hozzátette, mivel a több mint 5 kilós bőrfelesleg a szegycsontjánál kezdődik, adta magát az elnevezés. Malone a műsorban azt is elmondta, már minden lehetséges módszert kipróbált, hogy megszabaduljon a feleslegtől, de semmi nem használt, ezért úgy döntött, plasztikai sebész kése alá fekszik.

„A műtét januárban lesz, és már alig várom, hogy visszakapjam a testem.” A színésznő emellett elmondta, a műtétet kizárólag azért vállalja, hogy visszanyerje önbizalmát, nem pedig azért, hogy boldoggá tegye férjét, aki 19 évvel fiatalabb nála.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik