Élet-Stílus

Dús szőrzet lett a mellnagyobbítás mellékhatása

Vélhetően egy nem hivatalos forrásból beszerzett japán olaj okozta a problémát.

Cao 2012-ben jelentkezett be egy speciális masszázsra, miután közölték vele, hogy jóindulatú daganat van a mellében.

A fiatal kínai nő a kezelések során szerzett tudomást egy mellnagyobbítási lehetőségről, amely legalább egy mérettel megnöveli kebleit. Cao úgy döntött, belevág: 17,7 millió forintnyi összeget költött a kezelésre.

Hetente járt a “mellközpontba”, ahol látszólag minden rendben zajlott, ám egyszer csak elkezdett panaszkodni a szakemberek által használt szerek bőrirritáló hatására, ezért innentől kezdve Japánból rendelt olajjal próbálkoztak nála. Igen ám, csak ezek után a melle szőrösödni kezdett. Nem úgy, hogy 1-1 szőrszál megjelent, hanem rendesen: sűrű szőr nőtt ki a keblein, amely feketébb volt, mint a szemöldöke.

Cao perre vitte a dolgot, mondván a japán krém mellékhatásaként alakult ki a kellemetlen szőrzet; az egészségügyi központ viszont arra hivatkozott, hogy a nő a teherbeesést elősegítő kezelése miatt borulhatott fel a hormonháztartása.

A vizsgálat során kiderült, hogy a japán kencét„nem hivatalos forrásból” szerezték be, így a mellközpontot terhelte a felelősség a bizarr szőrzet kialakulása miatt. A kezelés félbeszakadt, a maradék alkalmakra előre befizetett összeget vissza kell téríteni a nő számára. A következő beavatkozást, azaz a mellszőr-eltávolítást azonban saját zsebből kell finanszíroznia. (A világért sem szeretnénk bagatellizálni az ügyet, mindenesetre megjegyezzük, hogy a nő Zhejiang tartományban él, amelynek magyar átírása Csöcsiang).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik