Élet-Stílus

Most ön is segíthet a kilátástalan sorsú kutyákon!

Sári Veronika
Sári Veronika

újságíró. 2014. 11. 04. 15:23

A kemény hideg beálltáig 500 kutyaházat osztanának szét a leginkább rászoruló menhelyek között.

Gondolta volna, hogy ma Magyarországon nem csak annak a százezer kutyának a sorsa kilátástalan, amelyik az utcán kóborol? Tudta, hogy számos menhely, állatvédő szervezet, sőt gyepmesteri telep is a fennmaradásért küzd, mert nem jut elég elég pénz, eszköz vagy támogatás a működtetésükre?

Pedig így van. Az országban most legalább 25 olyan menhely és állatvédő szervezet kiált segítségért, ahol a közelgő tél és az ezzel együtt járó kemény hideg megoldhatatlan problémákat okoz, többek között azért, mert a védenceik nagy része egyéb lehetőség híjján a szabad ég alatt kénytelen éjszakázni.

A Vigyél Haza Alapítvány és a Hangya Közösség ezeknek a menhelyeknek szeretne segíteni, így felhívással fordult a jó érzésű, állatszerető magánszemélyekhez, közösségekhez, vállalkozásokhoz és intézményekhez, hogy közösen, még a hideg beállta előtt 500 kutyaházzal segíthessék a leginkább rászoruló menhelyek és védenceik mindennapjait.

A segítségre szoruló, árva kutyák megmentésére jótékonysági koncertet is szerveznek. Horgas Eszter, Király Viktor, Király Linda, Radics Gigi és a Syrtos Együttes teljes bevételét közvetlenül a fedél nélküli, menhelyeken élő állatok számára, kutyaházak vásárlására ajánlották fel.

Arról, hogy hogyan tud segíteni a kutyahideg.hu oldalon tájékozódhat bővebben.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

A male lioin mates with a female lion at zoo Hagenbeck in Hamburg, Germany, 24 September 2013. Photo:†Angelika Warmuth
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.