Élet-Stílus

Betörést színleltek, majd tabletet osztottak a gyermekotthonban

Kandi kamerás átverés, de a szimpatikusabbik változatból: korszerű gépekkel látták el a házat.

A szívatás-specialista Roman Atwoodtól már több durva átverést láthattunk; mi is bemutattuk az esetet, amikor mutogatós bácsival viccelték meg a szülőket; illetve, amikor azt játszotta, hogy letüsszenti a ruhát a lányokról. És van is érdeklődés az idióta vicceire: YouTube-csatornájára eddig több mint 4 és fél millióan iratkoztak fel.

Roman szerencsére azért tud jobbat is, legutóbb például a fentieknél sokkal értelmesebb kandi kamerás poént eszelt ki: egy gyermekotthonba látogatott el – titokban. Azt találta ki, hogy beadja az intézményben dolgozóknak, hogy betörés történt. Az egyik alkalmazottat beavatta, a többieknek azonban fogalma sem volt semmiről.

Az otthonba megérkező munkatársak kiborultak a hírek hallatán, és az őket fogadó látványtól. Természetesen Roman is ott volt – detektívnek álcázva magát. Aztán szép lassan kiderült minden.

Az átverőművész tudta, hogy az intézmény munkatársai régi, lepukkant számítógépeken dolgoznak, és a gyerkőcöknek sem adatik meg az, ami egy átlagos gyereknek – számítógép, tévé és hasonlók. Ezért a dolgozóknak zsír új számítógépekkel, monitorokkal, laptopokkal, az otthon lakóinak pedig egy nagy doboz tablettel kedveskedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik