Élet-Stílus

Világhírűvé tette halott lányát a gyászoló apa

Mielőtt halálos balesetet szenvedett volna, a 13 éves kislány arról álmodott, hogy híres színésznő lesz.

Két héttel azután, hogy egy tragikus balesetben életét vesztette, valóra vált a 13 éves holland kamaszlány, Anna van Keulen legnagyobb vágya. Híres lett. Videóját, melyen a Downton Abbey főcímdalát zongorázza néhány nap leforgása alatt több millióan nézték meg. Mindezt gyászoló édesapjának, Niek van Keulennek köszönhetően, aki képtelen volt belenyugodni imádott lánya elvesztésébe.

Niek a videót Anna halála után két héttel, csütörtök délután töltötte a Youtube-ra, ezzel a megjegyzéssel: „A kislányomnak, Annának az volt a legnagyobb vágya, hogy híres lehessen. Már nincs köztünk… Segítsetek neki, hogy híres lehessen azzal, hogy megnézitek ezt a videót.” Azóta a felvételt több mint egymillióan nézték meg, amire a gyászoló apa is reagált: „Szóhoz sem jutok…mindenkinek köszönöm. Valóra váltottátok Anna álmát: most már híres lett.”

A család egyébként egy holland napilapnak elmondta, lányuk épp átkelt az úttesten, amikor egy motoros elgázolta. Három műtétet is elvégeztek rajta, hogy megmentsék az életét, de végül 17 órával a gázolás után életét vesztette. „Annának nem volt szerencséje, felfoghatatlan, ami történt” – tette hozzá a család.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik