Élet-Stílus

Hatéves kisfiának köszönheti életét az anya

Kis híján elvérzett, miután exbarátja rátámadt, és többször megszúrta. Kisfia lélekjelenlétén múlt az élete.

A neve elhallgatását kérő, 33 éves édesanya még most sem gyógyult meg teljesen azokból a súlyos sérülésekből, melyeket akkor szerzett, amikor volt barátja hónapokkal ezelőtt rátámadt. Az orvosok szerint az is csoda, hogy az asszony még egyáltalán él, amit kizárólag a kisfiának és a mentősök gyors reakciójának köszönhet.

Az asszony jelenleg olyan gyenge, hogy nem tudott elmenni az ügy tárgyalására sem, melynek végén volt párját 16 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A nyomozás során egyébként kiderült, a 25 éves Aaron Barnett az éjszaka leple alatt, a hátsó ajtón keresztül jutott a lakásba, ahol szinte gondolkodás nélkül rárontott exbarátnőjére. Az asszony hiába könyörgött neki, hogy legalább a kisfiára legyen tekintettel.


Kép forrása: Thinkstock 

Barnett ezután a két konyhakéssel többször is megszúrta a nőt: az orvosszakértő véleménye szerint az asszony testén tíznél is több szúrt sebet találtak, melyek közül öt könnyen az életét is kiolthatta volna. Mint kiderült, az asszony csak annak köszönheti életét, hogy utolsó erejével rászólt sokkos állapotban lévő kisfiára, hívja a mentőket.

A kisfiú némi tétovázás után hívta a segélyvonalat, eközben Barnett elmenekült. Az anyát kórházba szállították, az életét pedig csak egy több órás műtéttel tudták megmenteni – számolt be a Coventry Telegraph.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik