Élet-Stílus

Egy nap különbséggel halt meg apa és fia

A két férfi az utolsó pillanatig elválaszthatatlan volt. Mindketten daganatos betegségben szenvedtek.

„Szavakkal leírhatatlan, amit most érzek… Olyan, mint amikor beleragadsz egy rossz álomba, és akárhogy próbálkozol, képtelen vagy felébredin” – nyilatkozta a 71 éves brit asszony, Eileen Thurlow azután, hogy egy nap különbséggel elvesztette imádott férjét, Ericet és fiát Deant is. A két férfi hosszú ideje betegeskedett már: Deannél az orvosok évekkel ezelőtt diagnosztizálták a rákot, míg édesapjáról 15 hónapja derült ki, hogy hasnyálmirigyrákban szenved.

 

Képek forrása: Daily Mail

„Amikor megtudtuk, hogy Dean beteg, összeomlottunk. Az egész család. Persze, akkor még fogalmunk se volt róla, hogy ennél sokkal rosszabb is lehet” – mondta még Eileen, aki azt is elárulta, azért nem érte teljesen váratlanul, hogy férje és fia szinte ugyanazon a napon távozott. „Legbelül valahogy mindannyian éreztük, hogy ha az egyikük elmegy, a másikuk követni fogja. Elválaszthatatlanok voltak, szinte az egész életüket együtt töltötték.”

 

Az özvegy elmondt azt is, férje és fia az eltelt években közösen járta be az országot, hogy hódoljon közös szenvedélyének, a horgászatnak. „Szinte egy időben kerültek a hospice-intézménybe is, és az ott dolgozók megengedték, hogy közös szobát kapjanak, így az utolsó pillanatig együtt lehettek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik