Élet-Stílus

Félelmetesen néz ki a 7 éve fűzőt viselő lány – videó

Képregényhősöktől merített ihletet a 40 centis derékbőségű fétismodell.

Kelly Lee Dekay 27 éves. Foglalkozása: fétismodell. Hét évvel ezelőtt kezdett ámokfutásba.

Kiskorában fiús lány volt és nagyon félénk. Úgy érezte, valamit tennie kell, hogy magabiztosabb legyen, és hosszas morfondírozás után arra jutott, hogy „deréktréningbe” kezd. Ezt jelen esetben úgy kell érteni, hogy vásárolt egy NAGYON feszes, acélmerevítős fűzőt, és viselni kezdte.

Kicsit túltolta.

Derékbősége mára elérte a 40 (negyven) centimétert; ugyanis a lány a mai napig viseli a fűzőt. Persze, van, amikor nem hordja, például, amikor konditeremben súlyokat emelget, és állítólag a lépcsőmászás sem a legegyszerűbb feladat összepréselt állapotban, de Kelly mindent megtesz a még homokórább alkat, a még darazsabb derék eléréséért.

De miért – merülhet fel (talán jogosan) a kérdés. Miért csinál ilyet valaki?

Az említett gyermekkori félénkség mellett például azért, mert rá van kattanva az olyan extrém alakú, menő jelmezeket viselő képregényhősökre, mint például az X-Menből ismert Vihar vagy a Roger Nyúl (a pácban) felesége, Jessica Rabbit.

Kelly a Daily Mailnek elmondta: bizarr külsejét és az ehhez hozzásegítő módszert sokan kritizálják, ennek ellenére esze ágában sincs változtatni a szokásán. A fűző marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik