Élet-Stílus

Szexkatasztrófák, amiket mindenki elfelejtene

A kellemetlen helyzetbe nemcsak ügyetlen tinik, de tapasztalt felnőttek is kerülhetnek. Mit tehetünk, hogy enyhítsünk a helyzet kínosságán?

Akár szeretkezés, akár maszturbálás közben történik, hogy rajtakapnak, érdemes könnyedén venni az akadályt, és magyarázkodás helyett valami olyasmit mondani, hogy “azt hittem, egyedül vagyunk”. Ez éppen elegendő ahhoz, hogy tisztázódjon a helyzet. Ha mi nyitunk rá másra, kérjünk gyorsan bocsánatot és csukjuk vissza az ajtót. Mivel egyértelmű, hogy mi történik, felesleges még pluszban rákérdezni.

Az eset után sem kell elemezgetni a helyzetet, a legjobb, ha egyszerűen úgy teszünk, ha meg sem történt volna. Ha viszont a gyerekeink nyitnak ránk, fontos, hogy beszéljünk velük, természetesen a koruknak megfelelő módon. Az egészen kicsik például könnyen azt hihetik, hogy a szülők bántják egymást, így mindenképpen magyarázzuk el nekik, hogy nem birkózásról, verekedésről volt szó!


Kép forrása: Thinkstock 

A partnerünk furcsa dolgot szeretne kipróbálni

Ha a párunk olyan kérdéssel áll elő, ami nekünk nagyon furcsának tűnik, két kérdést érdemes feltenni magunknak: biztonságos-e az adott dolog? nem szégyelljük magunkat miatta? Ha a válasz mindkét kérdésre igen, akkor tulajdonképpen adhatunk neki egy esélyt, lehet ugyanis, hogy még a végén mi is élvezzük majd! Egyezzünk meg egy “biztonsági szóban”, melyet kimondva leállíthatjuk a partnerünket akkor, ha rosszul érezzük magunkat. Ha viszont nagyon taszít az, amit a másik ki szeretne próbálni, próbáljuk ezt úgy megmondani neki, hogy ne sértsük meg a párunkat – akár egy másik izgalmas dolog kipróbálását is ajánlhatjuk helyette!

Affér egy kollégával

Lehet, hogy ez sokakat meglep, de minden negyedik embernek volt már szexuális kapcsolata egy munkatársával. Akár egy éjszakás kalandról, akár valami hosszabb kezdetéről van szó, mindenképpen próbáljuk megőrizni a profizmusunkat.

Szeretne még többet megtudni? Olvassa el a folytatást a Házipatika oldalán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik