Élet-Stílus

Több ezer képeslapot kapott születésnapjára az idős néni

A 104. éves néni a világ minden tájáról kapott üdvözlőlapot azután, hogy családja erre kérte a netezőket.

Azután, hogy a papír-írószerboltban dolgozó Betty Musker egész életét képeslapok között töltötte, a 104. születésnapjára csak szép képeslapokat szeretett volna kapni. A családja, amit meghallotta kívánságát azonnal akcióba lépett. Elhatározták, hogy a dédnagymama 104. születésnapját feledhetetlenné teszik, és annyi üdvözletet és képeslapot gyűjtenek össze, amennyit csak tudnak.


Képek forrása: Daily Mail 

Létrehoztak egy Facebook-oldalt, ahol arra buzdították a tagokat, hogy váltsák valóra egy idős nő álmát. Végül több ezren csatlakoztak, Betty pedig a születésnapján Kínából, Ausztráliából sőt, még Szingapúrból is olvashatott üdvözlő sorokat.

„Fogalmunk se volt róla, hogy a kampány ennyire sikeres lehet” – árulta el a néni legidősebb gyermeke, aki hozzátette, az idősotthon, ahol édesanyját ápolják naponta legalább kétszáz levelet kapott. „Úgy gondoltunk, mindenképp megvárjuk a születésnapját, mielőtt átadjuk neki a leveleket” – tette hozzá a férfi, aki elárulta, nem csak a levelek tették végül emlékezetessé Betty nagy napját.

 

A liverpooli születésű nagymamát a születésnapján ugyanis kedvenc focicsapatának, a Liverpool FC-nek a képviseletében Ian Rush is meglátogatta, és egy saját, az egész csapat által dedikált mezt adott át neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik