Élet-Stílus

Összeragadt szex közben egy olasz pár

A szerelmesek szorult helyzetén csak az orvosok tudtak segíteni. Órákkal később.

Finoman szólva is kellemetlen vége lett egy olasz szerelmespár felejthetetlennek induló pásztorórájának. A fiatalok a közelmúltban döntöttek úgy, hogy kihasználják a ragyogó napos időt és a szinte teljesen kihalt tengerparton lesznek egymáséi – számolt be a The Local című lap.

A szerelmespár aktus közben végül a vízbe is bemerészkedett – szerecsétlenségére, ekkor történt ugyanis a baj. A keletkező vákuum miatt a fiatal nő méhszája gyakorlatilag foglyul ejtette kedvese péniszét: hiába próbáltak meg mindent, nem tudtak szétválni. Hosszú percekig tehetetlenül lebegtek a vízben, mire úgy döntöttek, segítséget kérnek.


Kép forrása: Thinkstock 

Ezúttal szerencséjük volt: egy épp arra járó nő törölközőt adott nekik, és orvost is hívott hozzájuk. A párt végül mentővel szállították kórházba, ahol az orvosok egy szüléseknél is alkalmazott, a méhszáj tágulását előidéző szer segítségével választották szét őket.

Bármilyen hihetetlen, ez a mostani olasz eset még csak nem is az első, az ilyen furcsa szexbalesetek listáján. Júliusban egy zimbabwei pár ragadt össze hét teljes órára, hogy aztán végül a lány apja szabadítsa ki őket egymás fogságából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik