Élet-Stílus

Engedi férjét hűtlenkedni, hogy ne hagyja el

Az 57 éves attól retteg, hogy egyedül marad, ezért inkább tűri párja hűtlenkedését.

„Van más választásom?” – tette fel a költői kérdést a brit asszony abban az interjúban, amit a Daily Mail című brit lap riporterének adott. Marie-Louise, aki vezetéknevét a családi béke érdekében nem volt hajlandó elárulni, az interjúban azt is elmondta, két rettenetes házasság után találkozott orvos szerelmével, Timmel, és sokáig úgy gondolta, a férfi élete szerelme.

„Mikor megismerkedtünk, 51 éves voltam és szűz. Tudom, elsőre hihetetlennek hangozhat, amit mondok, de mindkét exférjem aszexuális volt. A házasságunk előtt azt hittem, hogy csak tartózkodóak és nem mellesleg régimódiak, ám a „boldogító igen” után kiderült, nem ez a helyzet. „Az exférjeim egyszerűen undorodtak a szextől, és valahányszor csak szóba hoztam a dolgot, vagy utaltam rá, dührohamot kaptak.”

Marie-Louise végül mindkettőjüktől elvált, Timmel pedig ezután ismerkedett meg. „Már az első pillanatban tudtam, hogy ez a kapcsolat teljesen más. Vibrált körülöttünk a levegő, és már a második randin lefeküdtünk egymással” – mesélt a kezdetekről, majd hozzátette, akkor még csak nem is sejtette mi vár rá.

 
Kép forrása: Daily Mail 

„Egyik este, miután megérkeztem Timhez, egy vadidegen, fiatal nőt találtam az ebédlőasztalnál, ahogy Tim karját simogatja. Azt hittem rosszul látok, de nem” – mondja, majd hozzáteszi, nem sokkal később férje közölte vele, hogy szeretője a házban marad, és velük is alszik majd. „Megpróbált meggyőzni az édeshármasról, de nemet mondtam. Azt mondtam neki, hogy 55 éves fejjel nincs kedvem ilyesmiket kipróbálni” – emlékezett vissza Marie-Louise.

Az asszony néhány héttel később újra szóba hozta párja hűtlenségét, aki azzal védekezett, az alkalmi szex neki olyan, mint egy bevásárlás. „Egyszer csirkéhez van kezdve, egyszer meg pörkölthöz – ezt mondta.” Marie-Louise először nem akart belemenni abba, hogy tetszőleges időközönként nők jelenjenek meg a házukban, szakított a férfivel, ám több hónapos szünet után végül ő volt az, aki újra felkereste Timet.

„Képtelen voltam elviselni a magányt, ezért úgy döntöttem, áldozok ennyit a boldogságunkért” – zárta a beszélgetést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik