Élet-Stílus

Kamerát engedett a hamburgerhús közelébe a McDonald’s

A Youtube-videóban azt magyarázzák el lépésről lépésre, hogy készítik a húspogácsákat.

Nem ez az első, sőt, még csak nem is a második alkalom, hogy a világ egyik legnagyobb étteremlánca igazi műhelytitokról rántja le a leplet. Egész biztosan emlékeznek még önök is a „csibefalat-gate-re”, vagyis arra a februári botrányra, ami arra próbált fényt deríteni, van-e egyáltalán csirkehús a csirkefalatkákban.

A vita hevében az Early Onset of Life blog például egy rém gusztustalan képpel jelentkezett egy bizonyos rózsaszín masszáról, amiről a szerző azt állította, a csirkefalatok alapanyagát ábrázolja.


Kép forrása: Early onset of night 

Válaszul a McDonald’s elsőként a gyorséttermek között, úgy döntött, kamerát enged a kanadai falatkagyártó üzembe, és pontról pontra bemutatja az érdeklődőknek, hogy készül sokak kedvenc étele.

A felvétel nagy sikerén felbuzdulva a gyorsétteremlánc nem sokkal később, májusban újabb videót tett közzé, melyben a híres sajtburger készítését vették górcső alá.

És most, októberben itt a folytatás. Megérkezett ugyanis az a videó, amiben az étterem azt mutatja meg, hogy készülnek a hamburgerek húspogácsái. A négy és fél perces videóban a húsválogatástól a kóstolásig mutatják be a különböző lépéseket. Mindezt az egykori Mythbusters-műsorvezető, Grant Imahara segítségével, íme:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik