Élet-Stílus

16 órára magára hagyták kisbabájukat – meghalt

A kilenc hónapos kislány valószínűleg megfulladt. A szülőket letartóztatták.

A 21 éves házaspár, Adam és Jasmyne Alexander minden bizonnyal súlyos büntetésre számíthat azután, hogy első gyermekük, a mindössze kilenc hónapos Avarice meghalt. Ahogy azt a vizsgálat kiderítette, a kislány haláláért egyértelműen a szülők a felelősek, akik 16 órára magára hagyták a bölcsőjében annak ellenére, hogy pontosan tudták, a kicsi légzési problémákkal küzd.


Képek forrása: Daily Mail 

A nyomozók kiderítették, a fiatal házaspár szombaton, este fél kilenckor fektette le a kislányt – hasra – majd legközelebb másnap délután fél egykor néztek rá. Avarice elmondásuk szerint ekkor már nem adott életjeleket. Hiába hívtak azonnal mentőket, ők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Kiderült, hogy Avarice a halálát megelőző egy hónapban légzési nehézségektől szenvedett. Bár a szülők észlelték, hogy gyermekükkel valami baj van, nem vitték őt orvoshoz. Pedig a szakértők szerint ezzel megmenthették volna az életét. Kiskorú veszélyeztetése és gondatlanság miatt eljárás indult ellenük, csak 10 ezer dolláros óvadék fejében védekezhetnek szabadlábon.

 

Az ügy furcsa mellékszála, hogy néhány nappal a kislány halála után valaki – aki a gyermek nagynénjének nevezi magát – adománygyűjtő oldalt hozott létre, mellyel állítása szerint a kislány temetésére gyűjt pénzt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik