Élet-Stílus

Kis híján megölte magát, mert nem volt erekciója

A kínai férfi jobban akart teljesíteni az ágyban, ezért egy acéldarabot helyezett a péniszébe.

Amikor kiderült, merevedési problémái vannak, az 52 éves Kang Niu kétségbeesett. Mint mondja, a szerelmi élete addig se volt éppen felhőtlen, hiszen kizárólag alkalmi kapcsolatai voltak, de attól félt, ha nem tud teljesíteni az ágyban, esélye sem lesz megtalálni az igazit.

Ezért döntött úgy, hogy saját kezébe veszi az életét, és egy 13 centis acéldarabot helyezett a péniszébe abban reménykedve, hogy ezzel majd megoldódnak a merevedési problémái. Csakhogy az ötlet már az első használatkor csúfos kudarcnak minősült: az acéldarab ugyanis visszafelé kezdett haladni a péniszben, míg végül át nem szúrta a férfi egyik heréjét.


Kép forrása: mirror.co.uk 

Noha rettenetes fájdalmai voltak, Kang sokáig nem kereste fel orvosát: abban bízott, hogy a fém előbb utóbb magától is kijön. Nos, nem így lett, a kétségbeesett férfinek pedig kórházba kellett menni, ahol a röntgen azonnal megoperálták. „Szerencsére az idegen testet egyszerűen el tudtuk távolítani, azt azonban még korai lenne megmondani, mekkora kárt okozott a belső szervekben” – nyilatkozta a hengyangi kórház szóvivője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik