Élet-Stílus

A lánybúcsúján ejtették teherbe a menyasszonyt

Az asszony az egyik sztriptíztáncossal keveredett intim viszonyba. Próbálta titkolni, de a szülés után kénytelen volt mindent bevallani.

A döbbenetes történettel csütörtök délután rukkolt elő az egyik spanyol hírportál, a Las Cinco del Dia. Tudósításuk szerint az egyik valenciai kórházban óriási botrány kerekedett, miután az egyik páciens életet adott gyermekének. A baba veleszületett törpeséggel jött a világra, ami előtt a szülők is sokáig értetlenkedve álltak.

Mint később kiderült, a baba a genetikus rendellenességet biológiai apjától örökölte: egy sztriptíztáncostól, akivel az anya még a lánybúcsúján bonyolódott intim viszonyba. A nő sokáig próbálta titkolni a félrelépést, ám mikor világra jött gyermeke megtört, és mindent bevallott a férjének.


Kép forrása: Thinkstock 

Az ügyben a portálnak sikerült megszólaltatnia az egyik Valenciában dolgozó törpe sztriptíztáncost, aki neve elhallgatását kérve elmondta, nem tud róla, hogy bármelyik kollégája intim kapcsolatba keveredett volna valamelyik vendégével. Hozzátette ugyanakkor, az ilyen és ehhez hasonló eseteket minden érintett igyekszik a lehető legdiszkrétebben kezelni.

A férfi elmondta azt is, Spanyolországban mindössze tíz hozzá hasonlóan törpe előadóról tud, akik főleg a 40-es 50-es éveikben járó férfiak. „A vendégeink többsége elképesztően szégyellős, még azt sem nagyon engedik, hogy hozzájuk érjünk, ezért esik nehezemre elhinni, hogy ilyesmi tényleg megtörténhetett” – árulta el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik