Élet-Stílus

Kétségbeesett dolgot tett, hogy megszabaduljon melleitől

A 19 éves kamaszfiú megvált az autójától, hogy az árából kifizethesse a plasztikai sebészt.

„Egyszerűen elegem lett abból, hogy nyugodt szívvel évek óta nem vetkőzhetek félmeztelenre. Teljesen mindegy, hogy otthon vagyok, vagy a barátaimmal a strandon, egy póló mindig van rajtam, hogy elkerüljem a kínos helyzeteket” – magyarázza a 19 éves Charlie Edgeworth, aki a közelmúltban döntött úgy, plasztikai sebészre cseréli imádott autóját.

„Még soha nem volt barátnőm, és ennek szerintem a nőies mellem a legnagyobb oka” – idézte a brit fiút a Daily Mail című magazin. Charlie saját bevallása szerint 13 éves kora óta ginekomasztiában. Esetében a mellek növekedését nem elhízás, hanem hormonális gondok okozzák: mint kiderült a fiú szervezetében sokkal több az ösztrogén mint a tesztoszteron, ezért kezdtek növekedni a mellei.

 
Kép forrása: Daily Mail 

„Az elmúlt hat évben szinte mindent megpróbáltam, hogy eltüntessem a melleimet. Kemény diétába kezdtem, mert azt gondoltam, hogy a pluszkilóim állnak a dolog hátterében. A fogyás azonban csak rontott a helyzeten, így ugyanis még inkább szembeötlővé váltak a nőies melleim.” A kétségbeesett fiú egy ideig fűzőt is hordott, hogy laposabbá tegye a mellkasát, ám a főnöke még így is kiszúrta a rendellenességet, sőt, szóvá is tette.

„Ez volt az utolsó csepp a pohárban” – magyarázta, majd hozzátette, ezután adott túl kedvenc autóján, hogy kifizethesse belőle egy lengyelországi plasztikai műtét árát. „Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen kis műtét ekkora változást jelenthet az életemben” – mondja a ma már boldog fiú, aki alig várja, hogy teljesen meggyógyuljon és belevesse magát a randizásba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik