Élet-Stílus

17 órás erekció miatt került kórházba a 23 éves

Az orvosok egy liter vért távolítottak el a fiú péniszéből, hogy enyhítsenek fájdalmain.

A 23 éves Jason Garnett valószínűleg míg él, nem fogja elfelejteni a múlt hét pénteki napot, amikor olyan erekcióval ébredt, ami még hosszú órák elteltével sem lankadt. A Northern Echo című brit lap beszámolója szerint Garnett először nem aggódott. Olyannyira nem, hogy miután elvégezte a reggeli rutinját dolgozni indult a harrogate-i szállodába.


Kép forrása: Thinkstock 

Amikor az erekciója még az ebédszünetben is megvolt, Garnett pánikba esett. Jeges fürdőt vett, sőt még futni is elment abban a reményben, hogy az majd megoldja a problémát. De nem így lett. Jason végül nyolc órával az ébredés után döntött úgy, hogy beavatja szobatársát. „Látniuk kellett volna az arckifejezését” – nyilatkozta Garnett a The Sun című lapnak. „Először hisztérikusan nevetni kezdett, majd, mikor rádöbbent a helyzet tényleg komoly, orvoshoz küldött.”

A kórházban végül kiderült, Garnett egy ritka betegségben, úgynevezett priapizmusban szenved, egy olyan tartós merevedési állapotban, mely szexuális ingerektől fügetlenül lép fel és segítség hiányában komoly károsodásokat okozhat. „Az orvosok egy litert vért távolítottak el a péniszemből, ezt követően egy napig különböző injekciókat, infúziókat kaptam” – mondta a fiú, majd hozzátette, legbecsesebb szerve mostanra gond nélkül működik azt leszámítva, hogy „úgy néz ki, mintha háborúban lett volna.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik