Élet-Stílus

Saját magát vette feleségül egy nő

Torkig lett azzal, hogy évek óta nem találja az igazit, ezért elvette azt, akit a legjobban szeret: magát.

Miután hat éven át hiábavalóan és eredménytelenül kereste az embert, akivel megoszthatná élete minden percét, Grace Gedler úgy döntött, pontot tesz a szinglilét végére és megházasodik. A brit nő végül annak az embernek esküdött örök hűséget, akit a világon a legjobban szeret: saját magának.

„Az ötletet Björk Isobel című számából loptam, amiben a címszereplő saját magához ment feleségül”- magyarázta a brit Metro című lapnak. Grace elmondása szerint a lánykérésre tavaly novemberben került sor, a londoni Parliament Hillnél, majd ezt követően több hónapos várakozás után az esküvőt is sikerült megtartania ötven ember előtt.


Kép forrása: Thinkstock 

„Csak a legközelebbi családtagjaimat és barátaimat hívtam meg, és nem kerítettem túl nagy feneket a dolognak.” Grace ezzel próbálta megóvni magát a negatív megjegyzésektől, amiből állítása szerint rengeteget kapott azután, hogy híre ment, saját magával készül házasodni. „Sokan önzőnek, egoistának és önimádónak bélyegeztek, bele se próbáltak gondolni a helyzetembe” – panaszolta a lány, aki elárulta, az esküvője előtt számos tanfolyamra járt, hogy jobban megismerhesse önmagát.

A fiatal nő a ceremónia után egyébként azt is elmondta, nagyon izgult, annak ellenére is, hogy választottját alaposan kiismerte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik