Élet-Stílus

Hozzáment mostohafiához egy 48 éves nő

Az esküvőre meghívták a vőlegény apját, a menyasszony előző férjét is.

A 48 éves Elisabeth Lorentz és mostohafia, a 45 éves Eric Holder tegnap azután mondták ki a boldogító igent, hogy öt hónapon keresztül küzdöttek a francia hatóságokkal, hogy engedélyezzék a frigyüket. Az országban ugyanis egész eddig példa nélküli és amúgy tilos is volt, hogy a mostohagyerekek házasságot kössenek a mostohaszülőkkel.

Elisabeth és Eric ennek ellenére összeköthette az életét, méghozzá úgy, hogy meggyőzték a döntnököket arról, hogy a leendő menyasszony és Eric apja már jóval azelőtt szakítottak, hogy ők szerelembe estek volna.


Kép forrása: Daily Mail 

A görög drámába beillő történet 1989-ben kezdődött, amikor a 24 éves Elisabeth találkozott Eric édesapjával, aki jóval idősebb volt nála, és már volt egy 21 éves fia. A nagy korkülönbség ellenére a pár szerelembe esett, összeköltözött, nyolc évvel később pedig megszületett közös kislányuk is. Elisabeth és párja 2003-ban házasodott össze, ám a házasság nem tartott sokáig: három évvel később már be is adták a válókeresetet.

„A válást a volt férjem kezdeményezte, és nyugodtan mondhatom sokkolt a dologgal” – nyilatkozta Elisabeth, aki ezután kezdett igazán sokat találkozni mostohafiával. „Mivel a kicsi nagyon rosszul viselte a válást, és Eric volt a keresztapja, sokszor volt nálunk. Mi is rengeteget beszélgettünk és a végén azon kaptuk magunkat, hogy egyre mélyebben érzünk egymás iránt. Eric néhány hónappal később megkérte a kezem.

Talán meglepő, de a kapcsolatot – a házaspár szerint – senki sem ellenezte a családból. Még a volt férj/apa is támogatta – írta a Le Républicain Lorrain.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik