Élet-Stílus

Száz év elteltével született kislány a családba

Utoljára 1913-ban fordult elő a brit családban, hogy lánygyermek született. Most azonban végre megtört a százéves jég.

„Csak reméltem, hogy egyszer majd megélhetem ezt a csodás pillanatot” – nyilatkozta az amerikai ABC hírcsatornának a kislány büszke nagyapja, David Silverton. „Emlékszem, amikor megtudtam, hogy az unokám lány, sokáig szóhoz sem jutottam a meghatottságtól. Fogadni mertem volna rá, hogy ő is fiú lesz, nem csoda, hogy váratlanul ért a hír” – tette még hozzá.


Kép forrása: ABC News 

Mint kiderült, a brit Silverton-családban 1913-ban született utoljára lánygyermek, azóta viszont kizárólag fiúk születtek. Szám szerint 16-an. Poppy két idősebb testvére is fiú: Harry 6, Oscar pedig 4 éves. Amikor az ABC riportere arról faggatta a családot, csináltak-e valamit annak érdekében, hogy lányuk legyen, Jeremy, az édesapa csak rázta a fejét.

„A család többi tagjával ellentétben, mi nem olvastunk utána annak, mit tehetnénk, hogy lányunk legyen. Az igazat megvallva teljesen hidegen hagyott minket a kérdés, talán épp ez volt a siker titka, hogy nem stresszeltünk rá a dologra” – tette hozzá nevetve az apuka. Danielle, Poppy édesanyja azonban elárulta, ő az utolsó percig attól félt, az orvosok hibáztak az ultrahangos vizsgálatok során, ezért nagyon megkönnyebbült, mikor a szülés után közölték vele, tényleg kislánya született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik