Élet-Stílus

Egyetemi tananyag lett a női orgazmus

Nehéz küldetést vállalt magára két fiatal brit nő: egyetemistákat vezetnek be a női orgazmus rejtelmeibe.

A hölgyeké az elsőség – legegyszerűbben így lehet fordítani az angol testvérpár, Sophie és Alice Holloway projektjének a címet, azzal a megjegyzéssel, hogy az angol kifejezést – Ladies come first – úgy is lehet érteni, a nők menjenek el először.

A nővérek fejükbe vették, hogy jobb hellyé változtatják a világot. Mégpedig úgy, hogy a fiatal férfiaknak megtanítják, hogyan képesek orgazmusig juttatni partnereiket, a nőknek pedig azt, hogyan tudnak minél könnyebben és gyorsabban a csúcsra jutni. Oktatóprogramjukkal végigturnézzák majd Nagy Britannia felsőoktatási intézményeit a patinás Cambridge-től, a Royal Hollowayig – írja a Mirror.

 Sophie és Alice Holloway az emblematikus párducfülekben

A lányok, akiknek Holloway Smith Noir néven saját erotikus ruhamárkájuk is van, az évek során az ügyfeleikkel folytatott beszélegetésekből rengeteget tanultak a női szexualitásról. Most fiúk számára állítottak össze egy 10 oldalas elméleti tananyagot a női orgazmusról. Elfogadhatatlannak tartják ugyanis, a nők mindössze egyharmada él át rendszeresen orgazmust a szexuális együttlétek során.

A Holloway nővérek egyik védjegye, és fegyvere a párducfül fejdísz. Mint mondják, ez a kis kiegészítő segíthet a nőknek, hogy szex közben kilépjenek a szorongásokkal teli hétköznapokból, és az ágyban olyan vadmacskává váljanak, akiknek semmilyen belső gátlás nem állhat útjába a gyönyörhöz vezető úton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik