Élet-Stílus

Naponta száz orgazmusa van, de nem élvezi

A 37 éves férfi két éve szenved a különös betegség miatt, ami egy rossz mozdulattal kezdődött.

Dale Decker kálváriája két évvel ezelőtt, 2012 szeptemberében kezdődött, közvetlenül azután, hogy a munkahelyén hirtelen felpattant a székéből, hogy elintézzen valamit. A 37 éves férfi saját elmondása szerint rosszul mozdult, mert rögtön ezután éles fájdalom hasított a hátába. „Mentőt kellett hívni hozzám, mert nem hogy menni, de még felegyenesedni sem bírtam” – emlékezett vissza Dale.

Az, hogy a baj egyszerű húzódásnál sokkal komolyabb, már a mentőben kiderült. „Miközben a kórházba vittek, legalább öt orgazmusom volt.” Később kiderült, Dale fájdalmát és az orgazmusokat egy elmozdult porckorong okozta, ami megsértette a medencéhez köthető idegeket, és állandó szexuális izgalmat okozott.

 

Azóta két év telt el, Dale tünetei mégsem csillapodnak, pedig már számtalan gyógymódot kipróbáltak rajta. A férfinak naponta száz orgazmusa van, emiatt pedig nem meri elhagyni a lakását sem. „Gusztustalan az egész. Most képzeljék el, ha a saját apjuk temetésén, gyászba borult rokonok előtt történik mindez, ráadásul kilencszer. Vagy a zöldségekben kisgyerekek és családok előtt. Rettenetes” – mondja a kétségbeesett férfi, akinek két tizenéves fia van.

„Nehéz ezzel a helyzettel együt élni” – ezt már Dale felesége mondja, aki ennek ellenére igyekszik mindent megtenni, hogy enyhítse férje depresszióját. „A betegsége miatt nem tud dolgozni, ami borzasztóan bántja, hiszen eddig ő volt a családfenntartó. Emellett a rohamok miatt képtelen arra, hogy férjként viselkedjen: mivel éjszaka is vannak rohamai, megkért, hogy aludjunk külön ágyban, és gyakorlatilag egyáltalán nem közeledik hozzám.”

Az asszony reméli, hogy az orvosok hamarosan megtalálják azt a gyógymódot, amivel elejét vehetik férje szenvedéseinek. „Nagyon hiányzik a régi Dale, minden nap imádkozom azért, hogy visszakaphassam.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik