Élet-Stílus

Ápolónőjére bízta kisfiát a haldokló édesanya

Amikor az egyedülálló nő megtudta, hogy meg fog halni, nehéz döntést hozott: kedvenc ápolónőjére bízta gyermekét.

A 45 éves pennsylvaniai édesanya, Tricia Somers élete talán egyik legkeményebb döntésével szembesült, amikor megtudta, gyógyíthatatlan beteg. „Amikor az orvos közölte velem, hogy a májrák a kezelések ellenére is terjed, az egyetlen, amire gondolni tudtam, a kisfiam volt. Folyamatosan az járt a fejemben, mi lesz vele, miután én meghaltam.”

Tricia az ABC News riporterének beszélt arról is, miért döntött úgy, hogy tulajdonképpen egy vadidegenre bízza gyermekét. „A szüleim meghaltak. Párkapcsolatom sincs, így sokáig fogalmam se volt róla, hogyan gondoskodhatnék Wesleyről a halálom után” – meséli az édesanya, aki végül azon a helyen ismerte meg megmentőjét, ahol a legkevésbé számított rá: a kórházban.


Új családot keresett kisfiának – Kép forrása: ABC News 

Tricia Seaman 14 éve dolgozik a Pinnacle Egészségügyi Központ ápolójaként. Négy gyermek édesanya, és elmondása szerint egy pillanatra levegőt is elfelejtett venni, amikor a másik Tricia nekiszegezte a kérdést. „Csak elbúcsúzni ugrottam be hozzá, mert ő volt a kedvenc betegem és hallottam, hogy kiengedik. Nem számítottam a kérdésére, ezért megkértem őt, adjon időt, hogy megbeszélhessem a férjemmel is a dolgot.”

Nem sokkal később a Seaman-család igent mondott Tricia kérésére, sőt mi több, magukhoz költöztették Triciát és a nyolc éves Wesley-t is, hogy ha majd eljön az idő, valamivel könnyebb lehessen számára az elvárás, és bátran kérhessen segítséget új családjától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik