Élet-Stílus

30 kilót fogyott, hogy beleférjen álmai ruhájába

A 25 éves menyasszony azután kezdett őrült diétába, hogy kiderült, álmai ruhája nincs a méretében.

Noha több mint 90 kilót nyomott, a 25 éves Kirsty Thomasnak esze ágában nem volt fogyókúrázni. Még a közelgő esküvője sem tántorította el attól, hogy minden étkezés után fagyizzon egyet, vagy attól, hogy vacsorára 5-6 jól megpakolt szendvicset egyen. „Jól éreztem magam a bőrömben úgy, ahogy voltam. Nem akartam csak azért sanyargatni magam, hogy másoknak tetsszek” – árulta el a Bridgendben élő lány.


Képek forrása: metro.co.uk 

Kirsty a nagy elszántság ellenére kilenc hónappal később már legalább 30 kilóval kevesebbet nyomott, mindezt egy álomszép menyasszonyi ruha kedvéért. „Már abban a pillanatban tudtam, hoyg ez a ruha kell nekem, amikor először megláttam. Egy gond volt csak, nem volt a méretemben.”

 

„Olyan esküvőt szerettem volna, amire évtizedek múlva is büszkén gondolok vissza, ezért megvettem a ruhát és úgy határoztam, belefogyok” – mondta Kirsty, aki ezután szigorú diétára fogta magát. „Elhagytam az édességet és a nassolást, zsírszegény ételeket kezdtem enni, és szinte minden nap mozogtam valamennyit. Eleinte persze csak keveset tudtam, később azonban, amikor már látszott az eredménye, jobban ment.”

A lány végül esküvője napjáig harminc kilót dobott le és gond nélkül belefért álmai ruhájába is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik