Élet-Stílus

Minden éjszaka más nőnél alszik a jóképű hajléktalan

Azt mondja, élvezi kötöttségek nélküli életét, de senkinek sem tanácsolja, hogy kövesse a példáját.

„Az utca sem való mindenkinek. Aki nem elég erős, hamar megtörik itt” – kezdte a 26 éves hajléktalan srác az Elite Daily című online portál stábjának. Joet azután kereste meg a manhattani újságíró, hogy híre ment, noha hajléktalan, a fiatalember szinte sosem alszik az utcán. Mindezt különleges sármjának és az ellenállhatatlan csajozós szövegének köszönhetően.

Joe, aki saját bevallása szerint Bostonból származik, azután került Manhattanbe, hogy édesanyja egyszerűen kidobta őt otthonról. Mint kiderült, a srácnak hosszú évek óta vannak drogproblémái, ám hiába biztatta édesanyja, hogy kérjen segítséget, meg se próbált leszokni. „Mikor a sokadik alkalommal is drogot talált nálam, egyszerűen kidobott a lakásból és közölte, többet nem akar látni.”

Joe azóta járja az utcákat. Hamar megszokta a kötöttségek nélküli életet, és ma már az sem okoz problémát neki, hogy előteremtse az ételre, italra szükséges pénzt. „Naponta százötven dollárt keresek kéregetéssel, ebből az esetek többségében kaját veszek, de mindig hagyok néhány dollárt arra is, hogy rendbe hozzam a külsőmet.” Joe szempontjából ez utóbbi döntő fontosságú: a fiú ugyanis még most is szünet nélkül csajozik.

„8 millió ember él ebben a városban. Aki itt nem tud összeszedni egy lányt magának, az béna” – szögezte le a fiú, majd elmondta, hetente háromszor-négyszer vadidegen lányoknál alszik, akiket a sármjával és a jó szövegével győz meg arról, hogy hazavigyék őt. „Ha azt szeretném, hogy tető legyen a fejem felett, oda kell figyelnem a külsőmre is. Nem engedhetem meg magamnak, hogy csövesnek nézzek ki” – mondta a srác, aki azt is elárulta, zuhanyozni szinte kivétel nélkül alkalmi házigazdáinál szokott.

„Fogalmam sincs, meddig csinálhatom majd ezt. Remélem sokáig, mert nagyon élvezem” – mondta zárásként a srác, majd hozzátette, a fiataloknak azt javasolja, semmiképp ne kövessék a példáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik