Élet-Stílus

Kedves üzeneteket kért szülinapjára a súlyos beteg kisfiú

A kis Beckett negyedik születésnapjára csak annyit kért, postaládájukat árasszák el a levelek.

Nem ez az első alkalom, hogy egy kétségbeesett édesanya vadidegen, ámde jószívű emberek segítségét kér, hogy valóra válthassa imádott gyermeke kívánságát. Még júliusban történt, hogy az egész világ összefogott egy agydaganatban szenvedő ötéves kisfiú, Danny Nickerson kedvéért. Az ötéves kisfiú azt kérte születésnapjára, hogy a rokonai és ismerősei küldjenek neki minél több képeslapot, mert nagyon szeret levelet kapni. Danny végül a világméretű összefogásnak köszönhetően annyi levelet kapott, hogy a belőlük készült tornyot megmászni is alig bírta.

Hasonlóan a kis Dannyhez, a Wisconsinban élő, hároméves kisfiú, Beckett Roerdink is imád levelet kapni. Legalábbis ezt mondja a kisfiú megtört édesanyja, aki azután döntött úgy, hogy a jószívű ismeretlenek segítségét kéri kisfia születésnapi kívánsága megvalósításához, miután megtudta, kisfia betegsége rosszabbra fordult. A kis Beckett hasonlóan Dannyhez, az agydaganatok egy ritka fajtájában, ependymomában szenved.


Kép forrása: Facebook / Melanie Roerdink 

„Tavaly óta tudjuk, hogy Beckett beteg. Eddig két operáción esett át, amiket mindkét esetben sugárterápia követett. A beavatkozás miatt Beckett kis híján lebénult, és a beszédkészségét is elvesztette” – árulta el édesanyja, Melandie Roerdink. „Az elmúlt néhány hónapban úgy tűnt az állapota javult, ám az orvosok ennek ellenére sem biztatnak minket. Azt mondták, ezzel a betegséggel csupán az érintettek 10%-a él másfél évnél tovább.”

Az anya azt is hozzátette, Becket legnagyobb vágya, hogy egyszer olyan sok levelet kapjon, hogy az elárassza a postaládájukat. „A jövő héten lesz a negyedik születésnapja, ezért úgy gondoltam, segítséget kérek, hogy még most teljesülhessen a legnagyobb vágya, míg nem késő.”

Ha szeretné meglepni a kis Beckettet, erre a címre írhat neki:

Beckett Roerdink, W6871 Sunnyvale Lane Apartment E, Greenville, WI 54942.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik