Élet-Stílus

Foghúzás csúfította el a modell arcát

Otthagyta a munkáját és az álmait is feladta, miután egy fogorvosi fúró összeégette az ajkait.

Pedig a 24 éves bilstoni lányra ígéretes modellkarrier várt: rendszeresen hívták őt fotózásokra, és állandó szereplője volt a kisebb divatbemutatóknak is. Nem csoda, hogy Jade Blinco legbelül fényes karrierről álmodott, csakhogy az álmai egy csapásra szertefoszlottak, miután belement egy egyszerűnek tűnő fogorvosi műtétbe.


Képek forrása: Daily Mail 

„Világ életemben rettegtem a fogorvostól, mert képtelen vagyok elviselni a fehér köpeny és a tű látványát. A gyógyszer és a fúró szagáról már nem is beszélve…” – vallotta be a Daily Mail című lapnak. „Csak azért mentem mégis bele a műtétbe, mert mindennél jobban szerettem volna megszabadulni a bölcsességfogaimtól, amik akkor már hónapok óta pokolian fájtak.”

Jadet végül a birminghami városi kórházban fogadták, ahol a sebész megígérte neki, az egész eljárásból nem fog érezni semmit. „Az eljárás idejére elaltattak, így fogalmam sem lehetett arról, hogy az eljárás közben szörnyű hiba történt” – mondja a lány, aki már abban a pillanatban megérezte, hogy baj van, hogy magához tért az altatásból.

 

„Pokoli fájdalmat éreztem a szám környékén. Tudtam, hogy ez nem normális, de bárkit kérdeztem, senki nem mondott semmit.” Néhány perc múlva megjelent Jade orvosa, aki morfiumot adott be páciensének, aki ettől – elmondása szerint – újra elaludt. Csak mikor magához tért, tudta meg orvosától, hogy száján lévő égési sérülést egy fúró okozta, ami az eljárás során egyszerűen túlmelegedett.

„Az egész életemet tönkretették, a heg miatt ugyanis már egyik ügynökségnek sem kellek. Még az óvodai állásomat is kénytelen voltam otthagyni, a gyerekek ugyanis megijedtek a sebhely látványától” – panaszolta a lány, majd hozzátette, hiába kap majd jelentős kártérítést, nem csillapítja majd azt a fájdalmat, amit szertefoszlott álmai miatt érez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik