Élet-Stílus

Kirúgta főnöke, miután megtudta, hogy rákos

Mielőtt beteg lett, az 51 éves asszony 12 évig egy sebész asszisztenseként dolgozott.

Az 51 éves Carol Jumper a múlt hónapban szembesült azzal, hogy súlyos beteg, miután szűnni nem akaró hasfájásával orvoshoz ment. Az alapos vizsgálatok kiderítették, hogy a középkorú asszony előrehaladott rákban szenved, ami a petefészkeiről átterjedt a májára és a hasnyálmirigyére is.

A pennsylvaniai nő a diagnózist követően azonnal értesítette főnökét is, egy neves szájsebészt, akinek 12 évig volt az asszisztense. Csakhogy a doktor a lesújtó hírre nem várt módon reagált: levelet írt Carolnak, melyben közölte vele, hogy azonnali hatállyal felbontja a munkaviszonyát. A sebész, dr. George Visnich döntését levelében azzal indokolta, hogy munkatársa energiáit az elkövetkezőkben a túlélésért folytatott harc köti majd le, ezért nem tud az általa elvárt szinten teljesíteni majd munkahelyén.


Képek forrása: Facebook 

A sebész a kézzel írt levél végén azt is hozzátette, imádkozik majd Carolért, hogy sikerüljön meggyógyulnia. Az asszony első felháborodásában az internetre is feltöltötte főnöke szívtelen levelét, ami ezt követően vírusszerűen terjedni kezdett. Az országos felháborodás miatt Visnich ügyvédet fogadott, rajta keresztül üzente meg, hogy Carol félreértette levelét.

Az ügyvéd, Larry Kelly a Beaver County Times újságírójának elmondta, ügyfele valójában csak nagylelkű szeretett volna lenni munkatársával. „Belátta, hogy Carolnak most van a munkánál is fontosabb dolga, ezért döntött úgy, hogy fizetés nélküli szabadságra küldi őt abban a reményben, hogy a gyógyulása után újra felveszi majd a munkát.”

 

Carol vőlegénye, Dennis Smerigan azonban nem így látja a dolgot. „Mióta beteg lett, egyszer sem hívta fel Carolt” – panaszolta, majd hozzátette, menyasszonya az esetet nem szeretné kommentálni, most ugyanis minden erejével azon van, hogy mielőbb meggyógyulhasson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik