Élet-Stílus

Agyműtétje után szégyellős lett a nyuszilány

Megan Fox egykori testdublőre azt mondja, az életmentő műtét teljesen megváltoztatta a személyiségét.

Imádott a társaság középpontja lenni, és a világ legszerencsésebb lányának érezte magát, amikor Hugh Hefner társaságában egyik partiról a másikra járt. Csakhogy Kerri Parker élete az elmúlt egy évben teljesen megváltozott. „A barátaim – már aki megmaradt – állandóan azt hajtogatják, hogy teljesen megváltoztam. Hogy már nem vagyok ugyanaz az ember. És az a helyzet, hogy igazuk van.”


Képek forrása: Facebook 

A 30 éves egykori nyuszilány ma, ha teheti, a fényes partik helyett inkább otthon ül, vagy a jachtja fedélzetén ringatózva lábadozik. Kihívó-csillogó ruháit kivétel nélkül eladta, helyettük kényelmes, egyszerű darabokat vásárolt. Mindezt azért, mert egy évvel ezelőtt, egy négy centiméter nagyságú, rosszindulatú agytumort diagnosztizáltak nála.

„Nem volt más esélyem, csak a műtét” – emlékszik vissza Kerri a legnehezebb időszakra. Mint elmesélte, a műtétre csak édesanyja kísérte el, aki ragaszkodott hozzá, hogy a műtét előtt és után is vele lehessen. „Az agydaganat az egyik legrosszabb dolog, amit egy 29 éves lánnyal közölhetnek, velem pedig ez történt. Még most is időről-időre kétségbe esem, ha arra gondolok, hogy ezt a betegséget csupán az érintettek 13,5 százaléka éli túl öt évnél hosszabb ideig.”

 

Az egykori modell a Sunday People magazin újságírójának azt is elmondta, személyisége az életmentő műtét után változott meg teljesen. „Persze néhány dolgon magamtól is változtattam volna az egészségem érdekében, de ez valami teljesen más. Mintha teljesen kicseréltek volna.” Orvosai szerint az ilyen és ehhez hasonló mellékhatások – egy, az agyat érintő komoly beavatkozás után – egyáltalán nem ritkák.

 

Kerri elmondta, túl azon, hogy más ételeket, italokat és zenéket szeret, ma már el se tudná képzelni, hogy vetkőzzön. „Egész egyszerűen nem vagyok már ugyanaz a lány, aki voltam, amikor 2003-ban modellkedni kezdtem. Akkoriban mindig arra vágytam, hogy körülöttem forogjon a világ. Ma inkább meghúzom magam a sarokban, teát szürcsölgetve” – mondta, majd hozzátette, bár még szokatlan neki új élete, ezt is nagyon élvezi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik