Élet-Stílus

Készítsen fekhelyet kedvencének fillérekből

Nem kell hozzá más, csak egy kimustrált pulcsi, némi kézügyesség, és persze egy lelkes négylábú.

Ahogy arra a Dühös Mókus blog szerzője, mokuspanna is rámutat, a boltban kapható cica- és kutyaágyak többségének megvan az a veszélye, hogy bármilyen pihe-puha, vagy cuki-muki, kedvencünk rá se hederít. Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen fekhelyek többségének az árcímkéje se éppen barátságos.

Nos, ahelyett, hogy házhoz szaladnánk a pofonért, itt egy sokkal jobb ötlet, aminek a kedvencünk is garantáltan örül majd, és amivel két legyet üthetünk egy csapásra: ezzel újrahasznosíthatjuk azt a kedvenc, ámde elnyűtt pulcsinkat is, amit csak vérző szívvel tudnánk kidobni.

Mokuspanna ötlete egyébként egy szép késő nyári napon jött, amikor – az ő szavaival – „épp a gardróbot varázsolta nyárból az őszbe és azt látta, hogy ebecskéi a kiszelektált pulcsikon zuhantak édes álomba.” A szerző gondolt egyet, és úgy döntött saját illatos pulcsiból varr fekhelyet kedvenceinek.

 Kép forrás: Dühös Mókus blog

Miért fogod imádni?

Nos, legfőképp, mert fillérekből megvan, és mert saját kezűleg készítheted. Arról már nem is beszélve, hogy az ágyikó így simán mosható lesz, és pontosan olyan színű, amilyennek megálmodtad.

Kíváncsi, hogyan készítheti el a szuper darabot? Olvassa el a részleteket a Dühös Mókus blog oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik