Élet-Stílus

Az egész világot megríkatták ezzel az apa-lánya tánccal

Mikor Lisa megtudta, hogy apja előrehaladott rákbetegsége miatt nem lehet ott az esküvőjén, mindent átszervezett...

A fiatal menyasszonyt nem érdekelte az sem, hogy családja addigra a nagy nappal kapcsolatban már mindent aprólékosan megszervezetett. Egyszerűen borította a terveket, a ceremóniát egy héttel korábbra hozta, és apja kórtermébe helyeztette át. „Olyan a világon nincs, hogy az esküvőmet az édesapám nélkül tartjuk” – jelentette ki a CBS Los Angelesnek könnyek között.

Lisa Wilson az amerikai hírcsatornának elárulta azt is, már kislány korában álmodott erről a napról, és bár nem egészen úgy sikerült, ahogy eltervezte, élete egyik legcsodálatosabb élményeként emlékszik rá vissza. Többek között azért is, mert az augusztus 23-ai, végül meghitt, családi körben tartott ceremónia egyike volt az utolsóknak, amit édesapjával együtt élhetett át.

A halálos beteg David Wilson ugyanis nem sokkal később, szeptember másodikán meghalt. Előtte azonban még tanúja lehetett annak, hogy imádott lánya igent mond választottjának, Robert Pantojának, aki még pontosan emlékszik arra, mit mondott neki apósa a ceremónia után: „Rob, sose feledd el, milyen szerencsés fickó vagy. Megnyerted a főnyereményt: az én drága egyetlenem kezét.”

Az esküvő azonban nem csak emiatt marad örökre emlékezetes, hanem az apa-lánya tánc miatt is, amihez Lisa minden körülmények között ragaszkodott. „Amikor elkezdődött Whitney Houston „I Will Always Love You” című száma, megkértem apát, hogy táncoljon velem. Azt válaszolta, hogy nem tud.” Lisa végül könnyek között azt válaszolta édesapjának, nem baj, ha nem tud felállni, elég, ha csak a kezeivel táncol.

A megható apa-lánya táncról könnyfakasztó felvétel is készült, ami – mióta felkerült az internetre – vírusszerűen terjed. Eddig több mint 350 ezren látták. Íme:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik