Élet-Stílus

Egy napon szültek az elválaszthatatlan testvérek

Csupán néhány óra eltéréssel, ugyanabban a kórházban adtak életet lányaiknak.

„El se tudják képzelni, mennyire boldogok voltunk, amikor kiderült, mindketten várandósak vagyunk” – lelkendezett az igazán különlegesre sikeredett szülés után a 27 éves Kirsty Higham. „Gyerekként is elválaszthatatlanok voltunk, és ez most sincs másképp. Külön örülök, hogy a lányaink is együtt nőhetnek majd fel, ráadásul a születésnapjuk is egyszerre lesz” – tette hozzá a háromgyerekes édesanya.

 

Testvére, a 19 éves Mica, akinek kislánya volt az első gyermeke, szintén nagyon boldog volt, hogy nővérével csinálhatja végig az első terhességét. „Minden vizsgálatra együtt mentünk, és ha valamelyik értékem éppen nem volt a legtökéletesebb, Kristy nyugtatott meg” – mondta, majd elárulta, noha egy kórházban volt testvérével, fogalma sem volt róla, hogy együtt szülnek.

 

Kirsty ugyanis, aki négy nappal túlhordta kislányát, hétfőn feküdt be a kórházba, míg testvérét, akinek gyermeke öt nappal korábban érkezett, kedd délután szállították be. „Mindketten sokáig vajúdtunk, így nem tudtunk egymásról semmit” – mondta Mica, majd elárulta, kettejük között édesanyjuk, aki összesen 10 gyermeknek adott életét, közvetített.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik