Élet-Stílus

Elcsúfította barátnőjét, hogy a lány ne csalhassa meg

A féltékeny 23 éves azután támadt barátnőjére, hogy megtudta, munkája miatt hosszabb időre el kell utaznia.

Miután kiderült, hogy áthelyezik, és munkáját hosszú hónapokig otthonától távol kell folytatnia, a 23 éves brit fiú, Rhys Culley kétségbeesett. Bizonytalan volt sugárzóan szép barátnője, a 18 éves Chanttelle Ward hűségét illetően, ezért úgy döntött, tesz róla, hogy a lánynak még csak véletlenül se fordulhasson meg a fejében, hogy esetleg megcsalja őt.

A rémálom egy kedélyes, családi születésnap után kezdődött. Miután a fiatalok megünnepelték a barátnő, Chanttelle Ward édesanyjának születésnapját, taxiba ültek és hazahajtottak. Ahogy beléptek otthonukba, Rhys addigi vidám hangulata egy szempillantás alatt megváltozott, és nekitámadt barátnőjének. Ahogy a kihallgatásán kiderült, a fiú azt gyanította, hogy Chanttelle egy ideje egy másik fiúval levelezget a Facebookon.

„Kikapta a kezemből a telefont, és az üzeneteimet kezdte nézegetni, hogy bebizonyítsa, megcsalom őt. Csakhogy ezek az üzenetek nem léteztek…” – emlékezett vissza Chanttelle, majd hozzátette, Rhys ezután begurult, és karmolni, ütni, rúgni kezdte, ahol érte. „Megpróbáltam segítséget hívni, de kitépte a kezemből a telefont. Ezután bezárta az összes ajtót, hogy még csak véletlenül se tudja elmenekülni.”


Kép forrása: Daily Mail 

A harapásra a vita végén került a sor: miután Rhys összeverte a lányt, odament hozzá, és megkérdezte, szereti-e még. Ezt követően odahajolt Chantellehez, majd úgy tett, mint aki megpróbálja megcsókolni. „Csak a pokoli fájdalomra emlékszem, és a vér ízére a számban” – mondta a lány a bíróságon, majd hozzátette, a fájdalom annyira heves volt, hogy azt gondolta, Rhys az egész felső ajkát leharapta.

A rendőrségi vizsgálat során kiderült, Rhys aznap este olyan erőset harapott barátnőjébe, mintha egy egycentis radírdarabot próbálna keresztülharapni. A lány sebét az orvosok több öltéssel tudták csak összezárni, és még most sem tudják, eltűnnek-e valaha a hegek.

Az ügyben a tárgyalás jelenleg is tart, az erőszakos fiú az ítélethozatalig mindenképpen őrizetben marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik