Élet-Stílus

Puccs!

Eljött az a pillanat, amikor nyúllobbi kellőképpen erősnek érzi magát ahhoz, hogy átvegye a hatalmat. A tét az internet, az ellenfél pedig, aki jelenleg ezt a birodalmat a mancsaiban tarja: a macskák.

Egy tapsifüleseket és gazdáikat tömörítő egyesület, a Minnesota Rabbit Companion Society kampányt indított annak érdekében, hogy társállatként tartott nyuszik nagyobb figyelmet kapjanak. Az internet-felhasználók szívéért folyó küzdelemben olyan ikonokat kell leküzdeniük, mint az örökké morcos Grumpy Cat vagy épp Simon cicája. A társaság szerint a nyulak joggal pályáznak a trónra, hiszen cukibbak, okosabbak és hoppanósabbak, mint a jelenlegi, nyávogós uralkodóosztály.

A küzdelmet olyan kampányvideókkal indították meg, mint az alábbi, amelyen a kutyaovik mintájára szervezett „Hoppy Hour” elnevezésű tapsifüles-találkozót mutatják be. Egy-egy ilyen eseményen a nyuszik kedvükre majszolhatnak, játszhatnak és szocializálódhatnak, sőt, még az agility alapjait is elsajátíthatják. A helytelenkedő, társaikkal agresszív nyulakat két percre kiállítják – ezt az időt a gazdijukkal kell tölteniük, hogy megnyugodjanak.

A felvétel végén található linkre kattintva ti is szavazhattok, hogy melyik nyuszi vezesse a Fülesek Forradalmát!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik